Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Εντυπώσεις μαθητών από την επίσκεψη της κ. Κλιάφα ( Α΄μέρος)





Η επίσκεψη της συγγραφέα κ. Μαρούλας Κλιάφα ήταν  συναρπαστική . Εμείς μάθαμε πολλά πράγματα όπως πχ  το στυλ της , τη ζωή της και τα βιβλία της. Μου έκαναν εντύπωση οι σκέψεις της και τα συναισθήματά της. Ελπίζω αυτή η συνάντηση να άρεσε και στην κ. Κλιάφα και ελπίζω να την ξανασυναντήσω. Επίσης μου άρεσε που απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μας. ( Θανάσης Μ, Β΄τάξη)

Εντυπώσεις συγγραφέα : Ήταν ωραία, μιλήσαμε , γνωρίσαμε τον άντρα της, ευγενική, μίλαγε με χαρά ( Εμμανουήλ Κ., Β΄τάξη)

Η συνάντηση με την συγγραφέα κ. Μαρούλα  Κλιάφα ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Η συγγραφέας ήταν απλή , συμπαθητική και ευγενική. Ήταν πρόθυμη να απαντήσει σε κάθε μας απορία σε σχέση με τα βιβλία  αλλά και  σε άλλα θέματα. 
( Κώστας Μ,  Γ΄τάξη)

Η συνάντηση με την συγγραφέα ήταν ενδιαφέρουσα , εντυπωσιακή.
( Ελισάβετ Μ, Α΄τάξη)

Η συνάντηση με την συγγραφέα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα διότι μάθαμε πολλά πράγματα για τη ζωή της αλλά και τα βιβλία της. ( Βασίλης Μ,  Α τάξη)

Ευγενική , άνετη με τους νέους, απλή, είχε γενικές γνώσεις για όλα τα θέματα που μας ενδιέφεραν ( Ηλίας Μ,  Γ΄τάξη)

Εγώ την περίμενα πιο σοβαρή. Η συγγραφέας ήταν πολύ καλή, έχει  χιούμορ και είναι πάντα χαμογελαστή. ( Ράνια Δ. Α΄Τάξη)

Η συνάντησή μας με την κ. Κλιάφα ήταν πολύ ωραία. Εγώ πορσωπικά την περίμενα αλλιώς, δηλαδή πιο σοβαρή. Αλλά ήταν εντελώς το αντίθετο , γελούσε πολύ , ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Μιλούσε λίγο πολύ, αλλά αυτό μας ευχαρίστησε γιατί  τα έλεγε ωραία και όχι βαρετά.  ( Ειρήνη Τ,  Γ΄τάξη)

Μάθαμε πολλά για τη συγγραφέα αλλά και για τη ζωή  της από πού ξεκίνησε και που έφτασε. ( Δημήτρης Π,  Β΄ τάξη)

H συγγραφέας ήταν πολύ ευγενική και είχε χιούμορ ( Δανάη  Δ, Α΄τάξη)

Πολύ  ευγενική . Αναμενόμενη η συμπεριφορά της λόγω της ειδικότητάς της . Περιμέναμε κάτι ανάλογο και αυτό είδαμε. Ίσως δεν την περιμέναμε τόσο ανοιχτή, κάτι που μας εξέπληξε. ( Εύα Θ, Γ΄τάξη )

Η συνάντησή μου με την συγγραφέα ήταν κάτι το ξεχωριστό γιατί ήταν μια κυρία ανοιχτή. . Έμαθα πολλά τα οποία μπορούν  να με βοηθήσουν στο μέλλον και τώρα, όπως επίσης και από τα βιβλία της. Γενικά όλη η συνάντηση ήταν πολύ καλή και όχι βαρετή. Μπορώ να πω πως ήταν η πρώτη φορά που δεν βαρέθηκα σε συνάντηση με συγγραφέα στην Λέσχη Ανάγνωσης
 ( Ράνια Δ,  Γ΄τάξη )




Δεν υπάρχουν σχόλια: