Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Λεύκωμα εντυπώσεων Μέρος Β΄


Η συνάντηση με τον συγκεκριμένο συγγραφέα ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστική. Ο ίδιος ήταν απόλυτα σαφής και ειλικρινής στις απαντήσεις του, κάτι που με εξέπληξε γιατί συνήθως οι συγγραφείς απαντούν στις ερωτήσεις των μαθητών με ασάφεια. Επίσης  φάνηκε ότι ένιωθε οικειότητα συζητώντας μαζί μας κάνοντας μας να νιώθουμε άνετα μαζί του. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μας, μάθαμε πράγματα για τα βιβλία που είχαμε διαβάσει  και μας εξέπληξαν. Η σύνδεση μεταξύ τους ήταν τελείως απρόσμενη. Τέλος , μας ενημέρωσε για τα μελλοντικά του σχέδια και όλοι ανυπομονούσαμε να διαβάσουμε το επόμενο του βιβλίο.

                                                                                                  Αθανασία Κ.

 
«Θα  ήθελα  να αναφέρω πως η συνάντησή μας με τον κύριο Αυτζή ήταν εξαίσια, το λέω αυτό διότι μας έκανε να τον αισθανθούμε  σαν να είναι κάποιος δικός μας άνθρωπος, όπως ακόμη μας έκανε να αισθανθούμε οικία με τη συμπεριφορά του , λέγοντας μας και αναφέροντας πράγματα βγαλμένα από την σχολική ζωή. Το καλύτερο όμως σύμφωνα με τον ίδιο ήταν πως είναι ένας απλός άνθρωπος και αυτό τον κάνει πιο πολύ αγαπητό. Τέλος θα ήθελα να αναφέρω πως πολλά από τα παιδιά τα βοήθησε με τα λόγια του και τους έδωσε ελπίδες και αισιοδοξία»
                   
                                                                                                          Ράνια Δ.


 
Το Σάββατο 28/4/2012 η Λέσχη Ανάγνωσης Γυμνασίου Καβασίλων υποδέχτηκε τον άνθρωπο για τον οποίο δημιουργήθηκε, τον Μερκούριο Αυτζή, ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις των μελών της λέσχης. Μίλησε ξεκάθαρα και φάνηκε πολύ καταδεκτικός και ταπεινός. Μας εξήγησε πολλά για την ζωή του και μάθαμε πολλά για την πορεία του ως συγγραφέας και ως δάσκαλος.   
                            
                                                                                                        Κώστας  Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: