Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Λεύκωμα εντυπώσεων από τη συνάντηση με το συγγραφέα

«Ο Μερκούριος Αυτζής, για μένα, ήταν πολύ σαφής, ειλικρινής και πολύ χαρούμενος για την συνάντησή του μαζί μας. Η γνωριμία μας μαζί του μας βοήθησε να πάρουμε καινούριες γνώσεις και ιδέες για την ψυχολογία των εφήβων και γενικότερα για τον κόσμο.»

Ραφαήλ Π.



Οι εντυπώσεις μου για τον κ. Αυτζή είναι τόσο πολλές που μπορώ να γράψω ένα ολόκληρο βιβλίο. Είναι ένας αξιοθαύμαστος κύριος με πολλές λογοτεχνικές αλλά και ψυχολογικές γνώσεις. Αυτό που έζησε η λέσχη ανάγνωσης του γυμνασίου μας θα ήθελα να το ξαναζήσει, διότι ήταν κάτι μοναδικό και αξιοθαύμαστο.

Δημήτρης Π.




Ο κύριος Αυτζής ήταν πολύ καλός! Μου άρεσε πάρα πολύ έτσι όπως μιλούσε! Μας άνοιξε την καρδιά του και μας μίλησε για την ζωή του με λεπτομέρειες που δύσκολα το κάνει ένας συγγραφέας. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την συνάντηση! Όλοι τον λατρέψαμε.

Μορφούλα Ξ.




Όλο αυτό το <<ταξίδι>> που έκανα στην λέσχη ανάγνωσης ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία! Συνεργάστηκα με άλλα παιδιά, έμαθα διάβασα και έκανα πολλές δραστηριότητες. Μέσα από την ομάδα όλοι πήραμε το μήνυμα της συνεργασίας και από το βιβλίο ‘Μέτωπο στον καθρέφτη’ το ‘Μην αλλάζεις για τους άλλους’. Επίσης ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του ταξιδιού είναι και η γνωριμία μου με τον συγγραφέα Μ Αυτζή την οποία δεν θα ξεχάσω. Όμως, όπως ‘όλα’ τελειώνουν έτσι και αυτό το <<ταξίδι>> τελείωσε, για να αρχίσει ένα άλλο, νέο!!!


Αντιγόνη/ Θωμαή Γ.





Η συνάντηση με τον συγγραφέα ήταν συναρπαστική, αλλά και αρκετά επoικοδομητική. Η κουβέντα που είχαμε μαζί του ήταν πολύ ωραία και μπορούσαμε να κατανοήσουμε το καθετί που έλεγε. Ενθουσιάστηκε και ο ίδιος με τις δραστηριότητές μας, αλλά και εμείς μαζί του, αφού οι 2 ώρες που ήμασταν συγκεντρωμένοι, πέρασαν ευχάριστα..

Βάγια Π.


Η συνάντηση με τον συγγραφέα ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Γνωρίσαμε από κόπο ένα σπουδαίο δημιουργό, ο οποίος μας μίλησε για τον κόσμο του. Καταλάβαμε κάποιες πτυχές του επαγγέλματός του και της ζωής του. Ωστόσο, εκβαθύναμε περισσότερο σε θέματα που δεν αφορούσαν μόνο την συγγραφή, γεγονός που δείχνει πως υπήρχε μια ευχάριστη και φιλική διάθεση. Ακόμα θα ήθελα να προσθέσω πως ο κ.Αυτζής ήρθε κοντά μας, μας <<κατέκτησε>> με κάποιον τρόπο διότι ήξερε πώς να απευθυνθεί και να συζητήσει με εφήβους. Προσωπικά, προτείνω η λέσχη ανάγνωσης να καλέσει ξανά τον κ.Αυτζή για να δοθεί η ευκαιρία και στα παιδιά των μικρότερων τάξεων που ακολουθούν να γνωρίσουν αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο και συγγραφέα.


Ελπίδα Ψ

   

Η επίσκεψη του Μ Αυτζή στο σχολείο μας ήταν μία ωραία δραστηριότητα γιατί μαζί του λύσαμε πολλές απορίες που είχαμε σε σχέση με τα βιβλία που διαβάσαμε. Επίσης ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία να συνομιλούμε με έναν συγγραφέα, που ασχολείτε με προβλήματα της εφηβία δηλαδή της ηλικίας που είμαστε κι εμείς.


Γιώργος Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: