Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Λεύκωμα επίσκεψης...Οι τελευταίες εντυπώσεις

Η επίσκεψη του Μ. Αυτζή στη Βιβλιοθήκη του Γυμνασίου Καβασίλων ήταν συναρπαστική  γιατί μας έλυσε όλες τις απορίες που είχαμε  για τα βιβλία του. Αυτή η δραστηριότητα θα μας μείνει αξέχαστη γιατί πήραμε γνώσεις και καταλάβαμε πόσο δύσκολη είναι η συγγραφή βιβλίων. Τον ευχαριστούμε πολύ !!!
Θανάσης Μ.


Οι εντυπώσεις μου από τη συνάντηση μας με τον συγγραφέα  είναι πολύ καλές. Ανυπομονούσα να τον συναντήσω για να δω πως θα μπορούσε  να απαντήσει στις ερωτήσεις που γέμιζαν το μυαλό μας μετά την ανάγνωση των βιβλίων του. Τελικά τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά. Ο κύριος Αυτζής ήταν πολύ κοινωνικός, μιας και η δουλειά του ως δάσκαλος τον βοηθάει να μπορεί να βρίσκεται κοντά στα παιδιά. Η κουβέντα μαζί του ήταν ευχάριστη και συζητήσαμε εκτός από τα βιβλία και για άλλα θέματα της εφηβείας. Ήταν μια εμπειρία ζωής που λίγοι θα μπορέσουν να ζήσουν.
                                                                                     Λάζαρος Μ.


Η συνάντηση ήταν ωραία, καθόλου βαρετή, ενδιαφέρουσα, αν και με λάθη από τη μεριά των μαθητών, εξαιρετική. Ο συγγραφέας ήταν ευγενικός και πρόθυμος να απαντήσει σε κάθε ερώτηση.
                                                                Χαράλαμπος Μ.


Μετά την επίσκεψη του κυρίου Αυτζή στο σχολείο μας απαντήθηκαν αρκετές ερωτήσεις μου, όχι μόνο για το βιβλίο αλλά και για άλλα διάφορα θέματα. Με τη συζήτηση η οποία κυλούσε ομαλά, χωρίς να βαρεθούμε, μάθαμε πολλά πράγματα τα οποία δεν μπορούσε να φανταστεί ο νους μας. Όμως περισσότερη εντύπωση μου έκανε ο τρόπος που μας μιλούσε και η υπομονή που έδειχνε. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία. Σίγουρα, μερικά πράγματα από αυτά που μας είπε και από τις συμβουλές που μας έδωσε θα χαραχτούν στο μυαλό μας.
                                                                   Εύα Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: