Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Εντυπώσεις απ τη συμμετοχή στο πρόγραμμα (μέρος Γ)







Η φετινή Λέσχη Ανάγνωσης ήταν πολύ διαφορετική απ’ τις άλλες χρονιές, μιας και φέτος ασχοληθήκαμε με το ρατσισμό. Εύχομαι αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί και άλλες χρονιές.
Κώστας Μ., Γ Τάξη

Στο πρόγραμμα αυτό διάβασα ένα ενδιαφέρον βιβλίο πάνω στο οποίο κάναμε εργασίες. Πραγματοποιήσαμε εκδρομές σε μουσεία, από τα οποία μάθαμε πολλές πληροφορίες, τις οποίες πρέπει να γνωρίζουμε, γιατί είναι κομμάτι της ιστορίας της πατρίδας μας.
Βασίλης Μ., Α Τάξη

Οι εντυπώσεις μου ήταν καταπληκτικές όλη τη χρονιά, κάναμε πάρα πολλά πράγματα, διασκεδάσαμε. Με τα Παιδιά της Άνοιξης γελάσαμε, παίξαμε, ασχοληθήκαμε με πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Όταν πήγαμε εκπαιδευτική εκδρομή στο Εβραϊκό Μουσείο δε μου άρεσε καθόλου, γιατί μιλούσε πάρα πολύ. Έτσι, όλη τη χρονιά πέρασα και καλές και κακές στιγμές.
Ελισάβετ Μ., Α Τάξη

Το πρόγραμμα με τα Παιδιά της Άνοιξης ήταν πολύ ενδιαφέρον. Στο Εβραϊκό Μουσείο θα προτιμούσα να ακούγαμε λιγότερα και να βλέπαμε περισσότερα, γιατί έτσι θα ήταν πιο ευχάριστο.
Δανάη Δ., Α Τάξη

Η γενική μου εντύπωση από όλο το πρόγραμμα είναι ότι ξεχωρίσαμε από τα άλλα προγράμματα και ότι κάναμε περισσότερα από ότι περίμεναν. Όλοι δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και βγάλαμε πολύ καλό αποτέλεσμα.
Κλέα Γ., Β Τάξη

Το πρόγραμμα με τα Παιδιά της Άνοιξης ήταν πολύ ωραίο και ενδιαφέρον. Στο Εβραϊκό Μουσείο που πήγαμε θα ήταν ωραία να μας έλεγε λιγότερα, γιατί θα ήταν πιο ευχάριστο. Στο Μουσείο Φωτογραφίας το προτίμησα πιο πολύ, γιατί δεν μας είπε πολλά πράγματα και ήταν ευχάριστο.
Ράνια Δ., Α Τάξη

Η γενική μου εντύπωση από αυτή τη συνεργασία με τη Λέσχη και με τη συγγραφέα ήταν πολύ καλή. Συνεργαστήκαμε όλοι μαζί και βγάλαμε ένα τέλειο αποτέλεσμα, που μας ικανοποίησε απόλυτα εμάς τους ίδιους και τους καθηγητές μας. Μέσα στα πλαίσια του προγράμματος πήγαμε και μια εκδρομή στο Εβραϊκό Μουσείο. Εκεί ήταν λίγο βαρετά, επειδή η ξεναγός μιλούσε πολύ και όχι χαρούμενα και έλεγε κάποια πράγματα που τα ξέραμε. Κατά τα άλλα ήταν πολύ ωραία.
Ειρήνη Τ., Γ Τάξη

Μετά από τόσο καιρό στη Λέσχη και μετά από τόσες εργασίες και εξορμήσεις τελικά βγήκε ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Δεθήκαμε σαν ομάδα, κάναμε επίσκεψη στο Μουσείο Φωτογραφίας που ήταν υπέροχα. Επίσης, επισκεφτήκαμε το Εβραϊκό Μουσείο που δεν μπορώ να πω ότι πέρασα ωραία ή ευχάριστα.
Δημήτρης Π., Β Τάξη

Δεν υπάρχουν σχόλια: