Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Εντυπώσεις μαθητών απ την επίσκεψη της κ. Κλιάφα ( μέρος Β΄)



Η συγγραφέας με εντυπωσίασε ιδιαίτερα. Μόλις μπήκε στη βιβλιοθήκη με έκανε να νοιώσω πιο άνετα  και να μνου φύγει το άγχος. Ήταν πολύ γελαστή και επικοινωνιακή . Αυτό όμως που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν  η προθυμία να μας απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που της κάναμε και να συζητήσει μαζί μας σχετικά με όλες τις εμπειρίες που είχε. (Κωνσταντίνα Σ, Γ΄τάξη)

Ήταν  όπως την περίμενα, απλή, περιεκτική και με ενδιαφέρουσες απόψεις. Ευγενική , με επιβλητική παρουσία,  Και φαινόταν ανοιχτή στο να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση για το παρελθόν της  Ήταν ένας ενδιαφέρων άνθρωπος που άξιζε να αναζητήσουμε πληροφορίες  γι αυτήν και τα βιβλία της. Μας μιλησε ξεκάθαρα για τη ζωή της  και μας μετέφερε  πολλές από τις γνώσεις της  (Κων/νος Α , Γ΄τάξη )

Η συνάντηση με την συγγραφέα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα  και καθόλου βαρετή. Η συγγραφέας ήταν πολύ γελαστή , άνετη, με πολλή διάθεση και κατάφερε να επικοινωνήσει πολύ καλά μαζί μας . ήταν πολύ ευγενική και από τη συνάντηση  φάνηκε ότι έτρεφε μεγάλη αγάπη για τον άντρα της . Φάνηκε  ότι ήταν πολύ δραστήρια  όταν ήταν νέα αλλά και ότι  συνέχιζε να προσπαθεί να  περνάει   ωραία  με τον  άντρα της  σ αυτή την ηλικία . Μου άρεσε  που μας μίλησε για τα ταξίδια  της  και συγκεκριμένα  το ταξίδι της στην έρημο.  Μάθαμε  αρκετά  απ αυτή.  Το  μόνο  αρνητικό ήταν  ότι   είχαμε πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή μας  και δεν προλάβαμε να κάνουμε όλες τις ερωτήσεις που θέλαμε. ( Αθηνά Μ, Γ΄τάξη)


Η συνάντηση με την συγγραφέα μου φάνηκε πολύ πιο καλή απ ότι  φανταζόμουν. Την περίμενα πολύ αυστηρή, αλλά ήταν εντελώς το αντίθετο. Ήταν επικοινωνιακή, χαρούμενος άνθρωπος ,  πολύ ευγενική και λίγο πολυλογού ( Κλέα Γ, Β΄τάξη).

Η συγγραφέας μου άρεσε πάρα πολύ !!! Ήταν πολύ ανοιχτός χαρακτήρας, τα έλεγε όλα έξω από τα δόντια και παρόλο που είναι σε μια ηλικία έδειχνε πολύ καλά και ακομη ερωτευμένη με τον άντρα της.
Μοιράστηκε μαζί μας σημαντικές στιγμές της ζωής της και αυτό με έκανε να την συμπαθήσω ακόμα πιο πολύ ( Μορφούλα Ξ,  τάξη Γ΄)

Εμένα μου άρεσε η συγγραφέας ως χαρακτήρας , εμφάνιση, αγαπάει πολύ τον άνυτρα της  και της αρέσει παρα πολύ να γράφει παραμύθια ( Ελένη – Κυριακή Λ, Α΄τάξη)

Η επίσκεψη της συγγραφέα και η συζήτησή μας , με χαροποίησε ιδιαίτερα . Προσωπικά , η κ. Κλιάφα είναι ένας αξιολάτρευτος άνθρωπος και  λίγο  πολυλογού.

Περίμενα να είναι πιο νέα και κυρίως σοβαρή. Έτσι η εικόνα που είχα για αυτήν διαψεύστηκε κατά ένα μέρος. Η συνάντησή μας όμως μου άρεσε και με έκανε να μάθω περισσότερα για αυτήν και για τα βιβλία της. ( Θωμαή  Γ, τάξη Β΄)

Η συνάντησή μας με την συγγραφέα ήταν πολύ πετυχημένη και ευχάριστη! Μάθαμε πολλά και ωραία πράγματα τελικά. Η κ. Μαρούλα είναι πολύ καλός, αξιόλογος και ευχάριστος άνθρωπος. Ωστόσο είναι και λίγο ως πολύ πολυλογού. Δεν περάσαμε καθόλου βαρετά. Αντιθέτως μς τα λόγια της μας έκανε να μάθουμε πολλά  τόσο για τη ζωή της όσο και για το θέμα που μας απασχολούσε. Επίσης μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η όρεξη που είχε να απαντάει σε όλες μας τις ερωτήσεις!  (Αντιγόνη Γ, τάξη Β)΄

Η κ. Μαρούλα Κλιάφα ήταν πολύ συμπαθητική . Μιλήσαμε για διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα που αφορούσαν τη ζωή και τα βιβλία της. Ήταν ευγενική και είχε φωτεινό χαμόγελο που σε έκανε να την συμπαθήσεις περισσότερο.  ( Θάλεια Μ, τάξη Α΄)

Η συνάντησή μας με την συγγραφέα ήταν πολύ καλή. Περάσαμε ευχάριστα την ώρα μας. Μάθαμε πολλά γι αυτήν.  Ήταν πολύ ευγενική. Στο τέλος μας κούρασε λίγο γιατί μιλούσε πολύ!. ( Ευμορφία Τ, Α΄τάξη)



Μπορώ να την χαρακτηρίσω με λίγες λέξεις : Ευγενική, απλή, περιεκτική, καλόκαρδη.
 ( Λευτέρης Μ , Α΄τάξη)





Δεν υπάρχουν σχόλια: