Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Δημιουργώντας το προφίλ ενός μυθιστορηματικού χαρακτήρα. Πρώτο μέρος ( Αντωνία Π)



Δημιουργώντας το προφίλ ενός μυθιστορηματικού χαρακτήρα
1.Εβελίνα Ντινοπούλου, 17 ετών.
2.Η Εβελίνα έχει καστανά μαλλιά, πράσινα μάτια, αδύνατη με ύψος 1,70.
3.Η Εβελίνα είναι μαθήτρια τρίτης γυμνασίου και μένει στη Θεσσαλονίκη.
4.Η Εβελινα μεγάλωσε με τους δύο της γονείς αλλά πριν απο δύο περίπου χρόνια έχασε τον πατέρα της λόγω τροχαίου. Σήμερα μένει μόνο με την μητέρα της και τα δύο μικρά της αδέρφια τον Γιώργο και τον Λευτέρη.
5.Η Εβελίνα είναι υπάκουο παίδι και δεν μαλώνει συχνά με τη μητέρα της .Δεν συνηθίζει να της μιλάει για τα προσωπικά της θέματα αφού νιώθει οτι δεν την καταλαβαίνει. Απο την άλλη στα αδέρφια της δεν δίνει και πολύ σημασία διότι τα θεωρεί μικρά και ανώριμα πλάσματα χωρίς άποψη που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι.
6.Η Εβελίνα είναι πολύ κοινωνικός άνθρωπος. Έχει την δική της άποψη για όλα. Μπορεί εύκολα να κάνει νέους φίλους. Η καλύτερη της φίλη είναι η Μαρία εαν και δεν εμπιστεύεται    σε κανέναν τα συναισθήματα της.
7.Η Εβελίνα είναι μια πολύ καλή μαθήτρια. Κάνει πολλές δραστηριότητες μερικές απο αυτές είναι: Τα αγγλικά, η μουσική (παίζει κιθάρα) και ο χορός.
8.Της αρέσει να ντύνετε μοντέρνα και έχει ωραίο στυλ νεανικό.
9.Η καλύτερη της ανάμνηση είναι τότε που ήταν 8 χρόνων και η μητέρα της της ανακοίνωσε οτι επιτέλους θα αποκτούσε ένα αδερφάκι.
10.Της αρέσει να τρώει υγιεινά. Δεν έχει καμία ιδιαίτερη προτίμηση στο φαγητό.
11.Η Εβελίνα είναι δυναμική και παρα πολύ ώριμη για την ηλικία της. μεγαλόκαρδη και φιλότιμη. Επίσης είναι και πολύ κοινωνική. Ξέρει πως να συμπεριφέρεται σωστά και αποφεύγει να ανακατεύεται σε πράγματα που δεν την αφορούν. Της αρέσει μα δίνει συμβουλές στους άλλους χωρίς να επιβάλεται. Επίσης είναι κατά του ρατσισμού.
12.Η Εβελίνα είναι αρκετά εγωίστρια και της αρέσει πάντα να κερδίζει. Δεν εμπιστεύεται τίποτα σε κανέναν και πολλές φορές νιώθει μειονεκτικά.
13.Της αρέσει να κάνει πλάκες και να αστειεύεται με όλους της τους φίλους αλλά ποτέ μπροστά σε ενήλικους.
14.Η Εβελίνα είναι πολύ κοινωνική και πολλοί την θαυμάζουν. Καταφέρνει να είναι μια πάρα πολύ καλή μαθήτρια αλλά συγχρόνως να βρίσκει χρόνο και για τους φίλους της. <<Είναι παράδειγμα προς μίμηση>> , λένε οι μεγαλύτεροι.Έχεο πολλούς φίλους!!!!!!
15.Η Εβελίνα έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκράτηση. Η γνώμη που έχει για τον εαυτό της είναι πολύ θετική, αλλά παρόλα αυτά νομίζει πως μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.
16.Η νέα αυτή κοπέλα έχει μεγάλες φιλοδοξίες γι το μέλλον. Θέλει να πάει σε ένα πολύ καλό πανεπιστήμιο και να αριστεύσει. Θέλει να βρει μια αξιοπρεπής δουλειά και να κάνει μια όμορφη οικογένεια.
17.<< Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι. Δεν κάνουμε διακρίσεις στη ζωή. Ο ρατσισμός και ο φασισμός είναι δύο πράγματα που απεχθάνομαι.!!!!!!>>
18.Το μεγαλύτερο όνειρο στη ζωή μου είναι να φύγω στο εξωτερικό, μόλις γίνω 18 ετών και είμαι ανεξάρτητη. Θέλω να κάνω μια διεθνή καριέρα ως καθηγήτρια της φιλολογίας.
19.Η Εβελίνα είναι ένας περίεργος και πολύπλοκος χαρακτήρας. Γενικά η στάση της προς τη ζωή και αντίδραση της  επάνω σε μερικά θέματα είναι κάτι που νομίζω θα ελκύσει τον αναγνώστη.
20.Οι αναγνώστες θεωρώ πως θα σχηματίσουν μια θετική και αρκετά καλή γνώμη για την Εβελίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: