Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Δημιουργώντας το προφίλ ενός μυθιστορηματικού χαρακτήρα (Θεοπίστη Σ)

1) Ο χαρακτήρας της είναι καλός την κάνει να χαίρεται περισσότερο όταν είναι με της φιλές της  έχει συνηθίσει να βγαίνει κάθε μέρα με της φίλες της και το αγόρι της.    
Μερικές φορές σκέφτεται  ότι το όνομα της  σημάνει κάτι  ιδιαίτερο  για αυτήν.
Η Εβελίνα  όταν μαλώνει με την μαμά της νευριάζεται  άσχημα και έτσι  δημιουργείται ένας άσχημος καυγάς.
Στην αρχή την Εβελίνα αλλιώς την ξέραμε για έναν ήσυχο χαρακτήρα και τώρα τα τίναξε όλα στον αέρα με την συμπεριφορά της και τον τρόπο που μίλα στην μαμά της.
2)Μια μέρα η Εβελινα  είχε έναν άσχημο καβγά με την μητέρα της  μετά έφυγε από το σπίτι τρέχοντας γιατί ήταν νευριασμένη
Εκεί που έτρεχε ξαφνικά πετάγεται ένα αμάξι και την πάτησε η Εβελινα βρέθηκε στο νοσοκομείο.
Αφού έμαθε μάμα της τα άσχημα νέα πήγε κιόλας την ίδια ώρα στο νοσοκομείο για νωδή αν είναι καλά η κόρη της
Η κόρη της δεν ήταν καλά ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και για 1χρονο ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι  μετά από 1 χρόνο αφού πήγαν στους καλυτέρους γιατρούς η Εβελίνα ξανά άρχισε να προχωράει κανονικά μετά από 2 εβδομάδες αφού ηρέμησαν και η 2 τους κάνανε μια σοβαρή συζήτηση μανά με κόρη. η Εβελινα υποσχέθηκε στην μητέρα της από δω και περά ότι πρόβλημα τα έχουν  και η 2τουςνα το συζητάει πρώτα με την  της για βρίσκουν μια λύση στα προβλήματα τους μετά από 3 μηνες η εβελινα είχε φυγη στην Κύπρο με τους γονείς της.
3)    Για 1ναν χρόνο η Εβελινα είχε επαφές με  το αγόρι της μιλούσαν με γράμματα μια μέρα είχαν σταματήσει να γράφουν ο ένας στον άλλον και έτσι η Εβελινα γνώρισε ένα Άλο ποιο όμορφο αγόρι τα είχαν 2,5 χρόνια μια μέρα η Εβελινα έμμηνε έγκυος και σε 9 μήνες είχε αποκτήσει ένα πανέμορφο κοριτσάκι με τον Γιώργο  και έτσι μετά από καιρό την Εβελινα δεν την ένοιαζε τίποτα εκτός από την οικογένεια της είχε αφοσιωθεί μόνο στον άντρα της και την κόρη της


ΤΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: